Набір для прикраси стразами Blinger білий (18503)

Бренд: Blinger
Артикул: 18503
Наявність: Відсутній
455 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидВиготовлення прикрас
ВиробникBlinger
Країна виробникКитай
Віквід 6 років
Стать дитинидівчинка
Матеріалкомбіновані: пластик і т.д.
Розміри упаковки30 x 5,4 x 26,7 см

Blinger – це унікальний набір для юної модниці, який допоможе створити їй свій власний неповторний образ! Він містить спеціальний стайлер для закріплення та 5 змінних дисків зі стразами різних форм та кольорів (всього - 75 шт.), якими дівчинка зможе легко прикрашати своє волосся, одяг, аксесуари та багато іншого. По закінченні страз з набору, можна придбати додаткові диски зі стразами різних кольорів (арт.: 18505, 18506, 18507).

Клей підходить для всіх типів волосся і прилипає до більшості матеріалів, а також не залишає липких слідів. Стрази легко знімаються одним рухом руки, або простим розчісуванням волосся.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Набір для прикраси стразами Blinger білий (18503) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок