Дитяча залізниця BRIO Порт з поромом (33061)

Бренд: Brio
Артикул: 33061
Наявність: В наявності
2899 грн
Поделиться:
Основні характеристики
Вид іграшкиЗалізна дорога
ВиробникBrio
Країна виробникШвеція
Віквід 3 років
Стать дитинихлопчик
Живлення1 x АА (не в комплекті)
МатеріалДерево, пластик
Вага1.685 кг
Кількість елементів16
Розмір в зібраному вигляді51 х 60 см
Розміри упаковки36.5 х 27 х 12 см
ДодатковоМагніт

BRIO - шведський бренд, заснований в 1884 році. Саме він першим почав створювати дитячі дерев'яні залізні дороги, які й на сьогодні залишаються лідером у своїй категорії. Іграшки BRIO завжди вирізняються високою якістю, інноваційністю та екологічними матеріалами.

Контейнеровоз пливе до порту. Піднявши класичний міст, паром потрапляє у гавань, навколо якої знаходиться транспортна залізнична колія та великий портовий кран з магнітом. Поїзд з вантажним вагоном уже під'їхав і очікує, коли кран розвантажить паром та помістить габаритний вантаж у вагон. Закривши двері, натисніть на локомотив і він швидко доставить товар до місця призначення. Коли корабель буде готовий до відплиття, не забудьте підняти міст, щоб він міг пройти повз колії. 

Розширте цю залізницю іншими тематичними наборами світу BRIO та створюйте нові, цікаві маршрути для поїздів, локомотивів та іншого транспорту даного бренду. Набір також сумісний з деякими системами інших відомих виробників дерев'яних залізниць.

Гра з поїздами та транспортними засобами BRIO допомагає дитині пізнати та зрозуміти світ, в якому вона живе, розвинути свою уяву, творче мислення та ручні навички. Елементи залізниці виготовлені з екологічно чистої деревини бука, що має відповідний сертифікат якості FSC, та ударостійкого пластику, тому вони абсолютно безпечні для здоров'я дитини. 

У наборі:

  • 8 дерев'яних колій;
  • 1 автоматичний вантажний локомотив;
  • 1 вагон з розсувним верхом і місцем для вантажу;
  • 1 механічний кран з магнітом;
  • 1 вантаж з магнітним кріпленням;
  • 1 підіймальний механічний міст;
  • 1 переїзд зі шлагбаумом;
  • 1 паром з місцем для вантажу

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Дитяча залізниця BRIO Порт з поромом (33061) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок