Іграшка Мій перший вагончик BRIO з підсвічуванням (33708)

Бренд: Brio
Артикул: 33708
Наявність: Відсутній
599 грн
Поделиться:
Основні характеристики
Вид іграшкиВагон
ВиробникBrio
Країна виробникШвеція
Віквід 1.5 років
Стать дитинихлопчик
Живлення2 х 1,5 V LR44 (в комплекті)
МатеріалПластик
Розміри7.6 x 3.5 x 5 см
ЕфектиСвітло
Розміри упаковки14.5 x 11 x 5 см
ДодатковоМагніт

BRIO - шведський бренд, заснований в 1884 році. Саме він першим почав створювати дитячі дерев'яні залізні дороги, які й на сьогодні залишаються лідером у своїй категорії. Іграшки BRIO завжди вирізняються високою якістю, інноваційністю та екологічними матеріалами.

Іграшка BRIO (33708) - чудовий різнобарвний вагончик, який, безсумнівно, порадує вашого малюка приємним миготливим світлом (лампочки засвітяться, як тільки поїзд рушить). А справжньою забавою для малюка стануть ігри в темній кімнаті. Завдяки магнітам іграшка повністю сумісна з усіма вагончиками дерев'яних залізниць бренду.

Гра з поїздами та транспортними засобами BRIO допомагає дитині пізнати й зрозуміти світ, в якому вона живе, розвинути свою уяву, творче мислення та ручні навички. Вагончик виготовлений з високоякісної деревини бука (це засвідчує відповідний сертифікат FSC) та гіпоалергенного пластику, що робить його повністю безпечним для здоров'я малюка.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Іграшка Мій перший вагончик BRIO з підсвічуванням (33708) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок