Дитяча залізниця BRIO Поліцейський спецтранспорт (33812)

Бренд: Brio
Артикул: 33812
Наявність: Відсутній
2199 грн
Поделиться:
Основні характеристики
Вид іграшкиЗалізна дорога
ВиробникBrio
Країна виробникШвеція
Віквід 3 років
Стать дитинихлопчик
МатеріалДерево, пластик, метал
Вага1.080 кг
Кількість елементів17
Розмір в зібраному вигляді54 х 45.5 см
Розміри упаковки36.5 x 19.4 x 9 см
ДодатковоМагніт

BRIO - шведський бренд, заснований в 1884 році. Саме він першим почав створювати дитячі дерев'яні залізні дороги, які й на сьогодні залишаються лідером у своїй категорії. Іграшки BRIO завжди вирізняються високою якістю, інноваційністю та екологічними матеріалами.

Залізниця BRIO (33812) - чудовий тематичний набір для дітей, яких цікавить поліція. Поліцейський потяг у залізничному місті має важливе завдання! Його роль - перевезення цінних вантажів, таких як золоті злитки. Ну і звичайно, такий потяг з дорогоцінним вантажем буде супроводжувати поліцейський, адже злодіїв, охочих викрасти золото багато.

Залізниця обладнана переїздом зі шлагбаумами, проїхавши який потяг прибуває до вантажного крана з магнітом, керованим червоною ручкою. З його допомогою розвантажують золоті злитки (які теж обладнані магнітами) з вагончика спецтранспорту. Але і тут треба бути пильним, адже злочинці можуть чатувати скрізь!

Даний набір буде досить цікаво поєднувати з подібними наборами та іншими залізничними системами бренду BRIO або деякими наборами інших виробників. Його елементи виготовлені з екологічно чистої деревини бука, що має відповідний сертифікат якості FSC, та ударостійкого пластику, тому вони абсолютно безпечні для здоров'я дитини. 

У наборі:

  • 8 дерев'яних колій;
  • 1 механічний вантажний спецпоїзд;
  • 1 вагон з розсувним верхом і місцем для вантажу;
  • 2 рухливі ігрові фігурки (поліціянта та злочинця);
  • 1 переїзд зі шлагбаумами;
  • 1 механічний кран з магнітом;
  • 1 золотий вантаж з магнітним кріпленням;
  • 2 пластикові з'їзди

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Дитяча залізниця BRIO Поліцейський спецтранспорт (33812) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок