Ігровий набір BRIO Пожежна станція (33833)

Бренд: Brio
Артикул: 33833
Наявність: В наявності
4199 грн
Поделиться:
Основні характеристики
Вид іграшкиЗалізна дорога
ВиробникBrio
Країна виробникШвеція
Віквід 3 років
Стать дитинихлопчик
Живлення2 х 1,5 V LR44 (в комплекті)
МатеріалДерево, пластик
Вага1.6 кг
Кількість елементів12
Розмір в зібраному вигляді27 х 18.8 х 23.6 см
ЕфектиСвітло і звук
Розміри упаковки34.5 x 39 x 19.5
ДодатковоМагніт

BRIO - шведський бренд, заснований в 1884 році. Саме він першим почав створювати дитячі дерев'яні залізні дороги, які й на сьогодні залишаються лідером у своїй категорії. Іграшки BRIO завжди вирізняються високою якістю, інноваційністю та екологічними матеріалами.

Пожежна станція BRIO (33833) - чудовий тематичний набір для дітей, які полюбляють залізниці та ігри у рятувальників. У пожежній частині всі мають бути готовими до екстреного виклику. Якщо пролунає сирена - прийшов час діяти! Спускайте рятувальника з необхідним обладнанням по жовтій гірці та садіть його за пожежне авто, до якого за допомогою магніту кріпиться причіп з потужним шлангом для води та драбиною. Вмикайте сирену та скоріш вирушайте на виклик!

Цю пожежну частину досить цікаво буде поєднувати з різноманітними тематичними наборами світу BRIO або з деякими схожими системами інших виробників дерев'яних залізниць та аксесуарів.

Продукція бренду виробляється з екологічно чистої деревини бука, що має відповідний сертифікат FSC, та високоякісного пластику. Тому цей продукт абсолютно безпечний для дітей. 

У наборі:

  • 1 дерев'яна колія;
  • 1 велика пожежна станція;
  • 1 гірка для надшвидкого спуску;
  • 1 пожежна машина з місцем для ігрової фігурки;
  • 1 вагон зі шлангом і драбиною;
  • 2 рухливі ігрові фігурки пожежників;
  • 1 фігурка бензопили;
  • 1 фігурка вогню;
  • 2 валізи;
  • 1 пандус для пожежної машини

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Ігровий набір BRIO Пожежна станція (33833) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок