Фігурка поліцейський Bruder 60050

Бренд: Bruder
Артикул: 60050
Наявність: Відсутній
556 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидЛюди
ВиробникBruder
Країна реєстрації брендуНімеччина
Тип товаруОдна фігурка
Віквід 3 років
МатеріалПластик
Масштаб1:16
Розміри10.7 см

Компанія "Bruder" заснована ще в далекому 1926 році та є одним із провідних європейських виробників пластикових іграшок. Гасло компанії залишається незмінним: "Так само, як справжнє".

Правоохоронець Bruder (60050) виглядає дуже реалістично - деталі зовнішності та уніформи чітко промальовані. Також в комплект входять всі необхідні аксесуари: пістолет з кобурою, рація, кийок, наручники й ліхтарик. Ці елементи кріпляться на поясі поліцейського і легко фіксуються у нього в руках. Фігурка з аксесуарами виготовлена з ударостійкого, нетоксичного пластику та пофарбована безпечними барвниками.

Завдяки рухомим ногам, рукам та обертовій голові, іграшка стане учасником захопливих ігрових сюжетів на тему боротьби зі злочинністю! Наприклад, полісмен може виконувати роль водія одного з поліцеських авто Bruder (арт.: 02505, 02526, 02588, 02597). Або доповнити ігровий набір 62730 тощо.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Фігурка поліцейський Bruder 60050 Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок