Іграшка сівалка Pottinger Vitasem 302ADD Bruder 02347

Бренд: Bruder
Артикул: 02347
Наявність: Відсутній
1816 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВиробникBruder
Країна реєстрації брендуНімеччина
Марка машиниPottinger
Віквід 3 років
МатеріалПластик
Масштаб1:16
Розміри25 х 20 х 12.5 см

Німецька компанія "Bruder" заснована ще в далекому 1926 році та є одним із провідних європейських виробників якісних дитячих іграшок. Продукцією компанії є точні, ліцензійні копії відомих виробників авто та спецтехніки. Всі моделі виконані в єдиному масштабі 1:16, тому їх зручно та досить цікаво поєднувати між собою. "Так само, як справжнє" - незмінне гасло Bruder.

Іграшка Bruder (02347) - точна копія комбінованої ротаційної сівалки з бороною Vitasem 302ADD від Pöttinger, що використовується для обробки сільськогосподарських угідь та відрізняється особливою швидкістю та точністю дозування насіння.

Особливості Vitasem 302ADD:

  • іграшка оснащена навісним інтерфейсом, що дозволяє використовувати комбіновану ротаційну сівалку з усіма тракторами Bruder;
  • вбудований механізм дозволяє підіймати й опускати пристрій, ідентично оригіналу (у транспортне/робоче положення);
  • сівалка обладнана насіннєвим бункером з кришкою і дозувальною заслінкою для рівномірного його спорожнення;
  • фігурки працівників (арт.: 60006 та 60007, купуються окремо) можуть "піднятися" на комбінований блок за допомогою відкидних сходів.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Іграшка сівалка Pottinger Vitasem 302ADD Bruder 02347 Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок