Ігровий набір для ліплення Hasbro Play-Doh Свято (22037)

Бренд: Play-Doh
Артикул: 22037
Наявність: В наявності
330 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидМаса для ліплення
ВиробникPlay-Doh
Країна виробникКитай
Країна реєстрації брендуСША
Тип товаруНабір
Віквід 2 років
Стать дитинихлопчик, дівчинка
МатеріалПластмаса, пластилін
Розміри5.5 х 5.5 х 28.7 см

Додайте Вашій дитині свята з цим чудовим набором Play-Doh! Він складається з 10 міні-баночок, упакованих в зручний, прозорий тубус.

Яскравий пластилін дозволить створювати різноманітні композиції - від елементарних до складних, розвиваючи творче мислення, фантазію і моторику рук дитини.

Слід пам'ятати, що пластилін не є харчовим продуктом! Він має солодкий запах і солонуватий смак. Абсолютно безпечний для дітей, але може викликати алергічну реакцію у малюків, що не переносять пшеничну клейковину. Пластилін містить велику кількість солі, тому не можна допускати його вживання домашніми тваринами.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Ігровий набір для ліплення Hasbro Play-Doh Свято (22037) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок