Великий набір для малювання Scentos з ароматами Мегакреатив 62 ел. (45154)

Бренд: Scentos
Артикул: 45154
Наявність: Відсутній
978 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидОлівці, ручки і маркери
ВиробникScentos
Країна виробникКитай
Віквід 3 років
Стать дитинихлопчик, дівчинка
Матеріалкомбіновані: полімерні, папір, віск, барвники, натуральні ароматизатори
Розміри упаковки32 x 11 x 26 см
ДодатковоЗ ароматом

Scentos "Забавна компанія" - мега-набір для творчості, який не залишить байдужим Вашого малюка, адже допоможе йому сповна розкрити свої творчі здібності та насолоджуватися процесом малювання!

Набір містить: 13 фломастерів, 12 кольорових олівців, 8 маркерів, 1 різнобарвну кулькову ручку, 7 гелевих ручок, 19 воскових олівців (все з фруктовими ароматами натурального походження) та 2 аркуші з кумедними наліпками. Товар проходить незалежне тестування в США, тому всі його компоненти абсолютно безпечні для здоров'я малюка.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Великий набір для малювання Scentos з ароматами Мегакреатив 62 ел. (45154) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок