Іграшка-трансформер Tobot S4 міні V, 2 в 1 поштовий фургон Young Toys (301060)

Бренд: Young Toys
Артикул: 301060
Наявність: Відсутній
599 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидТрансформери
ГероїTobots
ВиробникTobot
Країна виробникЯпония
Тип товаруОдна фігурка
Віквід 4 років
Стать дитинихлопчик
МатеріалПластик
Розміри13 x 9,4 x 7,3 см
Розміри упаковки20 x 16 x 7 см
Додатковокомплектація: робот, дошка.

Іграшка виконана у вигляді одного з персонажів популярного дитячого мультсеріалу Тобот. У ньому автомобілі-трансформери захищають своє місто і борються зі злочинністю. Даний персонаж є Тоботом V.

Це робот-іграшка 2 в 1:

  • Робот з рухомими кінцівками, а також потужною бронею. Він виконаний з використанням червоних, помаранчевих, чорних і білих деталей, і розміщується на спеціальній дошці.
  • Поштовий фургон з багажником на даху.

Робот легко трансформується в поштовий фургон. Під час гри у дитини вийде проявити свої розумові здібності і логічне мислення, він розвине дрібну моторику пальців.

У комплекті: робот і дошка.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Іграшка-трансформер Tobot S4 міні V, 2 в 1 поштовий фургон Young Toys (301060) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок