Настільна гра YaGo Cortex 2 Сhallenge Kids (101007919)

Бренд: YaGo
Артикул: 101007919
Наявність: В наявності
595 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидНастільні ігри
ВиробникYaGo
Країна виробникІспанія
Кількість гравців2 - 6
Віквід 6 років
Стать дитинихлопчик, дівчинка
Матеріалкомбіновані: картон, полімерні
Розміри упаковки13,7 х 13,7 х 4,5 см

Гра - найкращий для дитини спосіб пізнання світу. Настільні ігри Yago розвивають та тренують у дітей швидку реакцію, логіку, інтелект, уважність, пам'ять і швидкість мислення. Вони вирізняються довговічністю та відповідають міжнародним стандартам якості.

Настільна гра Cortex 2 Challenge Kids зробить відпочинок в колі сім'ї та друзів не тільки цікавим, а ще й дуже корисним для мозку! Мета гри - виконувати завдання, зазначені на картках і отримувати за це відповідні фішки. Той з гравців, хто першим набере по одній фішці кожного кольору, перемагає у грі. Швидше за інших знайдіть дзеркальне відображення малюнка або допоможіть мавпочці пройти лабіринт і порахувати банани, а також знайдіть однаковий малюнок з фігур, та багато іншого. Грайте в команді від 2 до 6 осіб.

У грі 8 різних типів завдань: "Який предмет зображений у властивому йому кольорі?" (тренує швидкість реакції), "У якого малюнка немає пари?" (тренує уважність), "Що це?" (тренує тактильне сприйняття) та ін.

Комплектація набору:

  • 6 карток із завданнями для тактильних карток;
  • 74 картки зі звичайними завданнями;
  • 10 карток з тактильними;
  • 6 помаранчевих фішок;
  • 6 фіолетових фішок;
  • 6 зелених фішок;
  • 6 жовтих фішок

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Настільна гра YaGo Cortex 2 Сhallenge Kids (101007919) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок