Іграшка загін для коней Bruder 62604

Бренд: Bruder
Артикул: 62604
Наявність: В наявності
544 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВиробникBruder
Країна реєстрації брендуНімеччина
Віквід 3 років
МатеріалПластик
Масштаб1:16

Компанія "Bruder" заснована ще в далекому 1926 році та є одним із провідних європейських виробників пластикових іграшок. Гасло компанії залишається незмінним: "Так само, як справжнє".

Продукцією компанії є точні, ліцензійні копії світових виробників авто та сільгосптехніки. А також різні тематичні набори, фігурки працівників та тварин. Всі іграшки виконані в одному масштабі 1:16, тому їх зручно та досить цікаво поєднувати між собою.

Іграшковий загін для коней (62604) - пластиковий комплект, що включає 11 елементів, які можна розібрати та зібрати в разі потреби. В комплект також входить: табличка з ім'ям коня, годувальниця та поїлка. Загін виглядає дуже реалістично та є необхідним атрибутом в дитячому фермерському господарстві.

Його цікаво буде суміщати з подібним загоном для коней білого кольору (арт. 62504), фігурками корів (арт. 02308, 3 види на вибір), бика (арт. 02309), коней (арт. 02306, 3 види на вибір), вантажівкою з фургоном або причепом для перевезення цих тварин тощо. 

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Іграшка загін для коней Bruder 62604 Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок