Іграшка залізнична станція BRIO з функцією запису голосу (33578)

Бренд: Brio
Артикул: 33578
Наявність: В наявності
2799 грн
Поделиться:
Основні характеристики
Вид іграшкиЗалізна дорога
ВиробникBrio
Країна виробникШвеція
Віквід 3 років
Стать дитинихлопчик
Живлення3 x АА (не в комплекті)
МатеріалДерево, пластик
Розміри23.4 x 14 x 17.5 см
Розміри упаковки23.8 x 18.3 x 81.3 см
ДодатковоФункція звукозапису

BRIO - шведський бренд, заснований в 1884 році. Саме він першим почав створювати дитячі дерев'яні залізні дороги, які й на сьогодні залишаються лідером у своїй категорії. Іграшки BRIO завжди вирізняються високою якістю, інноваційністю та екологічними матеріалами.

Станція BRIO Record & Play (33578) - це оригінальне доповнення до будь-якого залізничного набору BRIO або деяких схожих залізничних систем інших відомих виробників, яке допоможе малюкам створювати ще більше цікавих ігрових сюжетів.

Інтерактивна іграшка дозволяє дітям записати власний голос, а потім відтворити його. Завдяки цьому вони самі можуть повідомляти про прибуття та відправлення поїздів. За допомогою кнопок на даху станції діти також зможуть відтворювати готові звуки локомотива і вмикати світло. На станції також є годинник, який можна налаштовувати та ручка для зміни назви міста. В комплект ще входить фігура працівника з рухомими кінцівками. 

Елементи іграшки виготовлені з екологічно чистої деревини бука, що має відповідний сертифікат якості FSC, та ударостійкого пластику. Тому іграшка абсолютно безпечна навіть для найменших.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Іграшка залізнична станція BRIO з функцією запису голосу (33578) Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок