Фігурка лісоруб з інструментами Bruder 60030

Бренд: Bruder
Артикул: 60030
Наявність: В наявності
499 грн 569 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидЛюди
ВиробникBruder
Країна реєстрації брендуНімеччина
Тип товаруОдна фігурка
Віквід 3 років
МатеріалПластик
Масштаб1:16
Розміри10.7 см

Компанія "Bruder" заснована ще в далекому 1926 році та є одним із провідних європейських виробників пластикових іграшок. Гасло компанії залишається незмінним: "Так само, як справжнє".

Дана іграшка від Bruder - це реалістична фігурка лісозаготівельника з аксесуарами (60030). Вона має відмінну деталізацію і являє собою високу, темноволосу людину з гарною статурою. "Одягнена" вона у зелені штани з ременем, світлу сорочку та черевики, а на голові є захисна каска із забралом. Фігурка з аксесуарами виготовлена з ударостійкого, нетоксичного пластику та пофарбована безпечними барвниками.

Іграшка дуже рухлива - всі частини тіла згинаються, а голова повертається. Кисті фігурки виконані таким чином, що вона може тримати багато різних аксесуарів. Головне завдання лісоруба - зрізати дерево і переправити його на подальше перероблення. Він має усі необхідні для цього інструменти: бензопилу та каністру з бензином. Його також можна використовувати у якості водія для техніки Bruder.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Фігурка лісоруб з інструментами Bruder 60030 Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок