Фігурка автомеханік з інструментами Bruder 62100

Бренд: Bruder
Артикул: 62100
Наявність: В наявності
708 грн 755 грн
Поделиться:
Основні характеристики
ВидЛюди
ВиробникBruder
Країна реєстрації брендуНімеччина
Тип товаруНабір
Віквід 3 років
МатеріалПластик
Масштаб1:16
Розміри10.7 см

Компанія "Bruder" заснована ще в далекому 1926 році та є одним із провідних європейських виробників пластикових іграшок. Гасло компанії залишається незмінним: "Так само, як справжнє".

Продукцією компанії є точні, ліцензійні копії відомих світових виробників автомобілів, сільськогосподарської техніки та аксесуари до них. А також різні тематичні набори. Всі іграшки виконані в одному масштабі 1:16, тому їх зручно та досить цікаво поєднувати між собою.

Дана іграшка від Bruder - це реалістична фігурка автомеханіка (62100). Вона має відмінну деталізацію і являє собою високу людину міцної статури. "Одягнений" він у яскравий робочий комбінезон, чорні черевики, а на голові червона кепка. Фігурка з аксесуарами виготовлена з ударостійкого, нетоксичного пластику та пофарбована безпечними барвниками.

Іграшка дуже рухлива - всі частини тіла згинаються, а голова повертається. Кисті автослюсаря виконані таким чином, що він може тримати багато різних аксесуарів (розвідний ключ, молоток). З такою фігуркою актуальні рольові ігри на тему ремонту автотранспорту (зазвичай купується в наборі з будівельною технікою: тягачами, бульдозерами тощо). 

У наборі:

  • автослюсар;
  • ящик для інструментів;
  • набір інструментів;
  • домкрат з 2-ма стійками.

Написати відгук

    Поганий           Хороший
Клієнти нам довіряють з 2016 року
Швидка доставка 1-2 дні без авансу
Багато новинок та ексклюзивних товарів

Купити дешево Фігурка автомеханік з інструментами Bruder 62100 Ви завжди зможете в інтернет-магазині Профі-Тойс. Цей товар можливо замовити з доставкою в Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Полтава, Чернігів, Житомир, Черкаси, Суми, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Луганськ, Донецьк, Ужгород, Кривий Рыг, Біла Церква, Кременчук, Бердянськ, Маріуполь, Камянець-Подільський та інші міста України
Фільтр Пошук
Дзвінок